FÖRETAGET JOUNI WINGSTRAND

Ett kreativ och idérik företag - som finns till för dig och din hund

Din Virtuella Assistent

JAG FINNS TILL NÄR DU BEHÖVER EXTRA HJÄLP

När ditt företag och organisation växer med åren som går så tillkommer mer arbetsamma och administrativa uppgifter.

Om du vill fokusera på det väsentliga i företaget behöver du någon som tar en del av arbetslasten. Kanske du vill inte anställa en assistent på heltid och därför blir möjligheten att anlita en virtuell assistent väldigt relevant för ditt företag.

En virtuell assistent arbetar de timmar för dig med specifika uppgifter. Du betalar endast för timmarna som assistenten arbetar och du behöver inte bekymra dig för några anställningskostnader eftersom jag bedriver ett eget företag med f-skatt.

HUR GÅR DET TILL?

Först tar du kontakt med mig och beskriver vilka tjänster du behöver ha hjälp med.

Därefter går vi igenom uppdraget tillsammans och säkerställer det. Vi kommer överens om priset, om det ska vara per timme eller ett fast pris för ett längre uppdrag. Det finns ingen bindningstid utan vi avtalar hur många timmar du behöver ha mina tjänster. Därefter håller vi kontakten med varandra under det pågående uppdraget om nödvändiga uppdateringar.

UPPGIFTER SOM JAG KAN HJÄLPA DIG MED > Underhålla & uppdatera hemsidor > Uppdatera sociala medier > Ta hand om medlemsregister > Boka in och organisera möten > Arrangera evenemang > m.m.

VAD KOSTAR DET? Det är enkelt med en assistent online. Jag är din assistent på distans och hjälper dig med ditt företag. Du har absolut inga anställningskostnader och anlitar mig när du behöver och betalar enbart för de timmarna som jag arbetar för dig. Du slipper betala skatter, arbetsgivaravgifter och annat som man betalar för när man har anställda.

> Som ny kund får du 50% prova-på-rabatt första veckan. > Ordinarie pris därefter är 200 kr i timmen (ex moms). > Vi kan samtala om ett fast pris för längre projekt > Ingen bindningstid.

Nu kan du få en personlig, virtuell assistent till ditt företag eller organisation. Du har absolut inga anställningskostnader att oroa dig över och du anlitar mig när du behöver hjälp och betalar enbart för de timmarna som jag arbetar.


(Lämna tom)