FÖRETAGET JOUNI WINGSTRAND

Ett kreativ och idérik företag - som finns till för dig och din hund

Om mig

Välkommen on Viloud

PRESENTATION

Idag jobbar jag som diplomerad hundvakt, rastar hundar, hundar sover över hos mig eller att jag sover över hos hundägaren med hundarna när hundägaren på semmester, har hand om hundar och ta med på promenad i 15 min, 30 min, 60 minuter eller en hel dag alternativ under en helg.

MIN VISION 2020

Alla har vi drömmar och visioner. Jag har min och du har din. Jag brinner för hundar och genom mitt stora intresse för hundar så är det något jag vill leva på heltid.

Idag bedriver jag företaget på 25 procent och övrig tid går åt att studera. För att lyckas bli framgångsrik inom sitt område behövs det kunskap. Genom utbildning och kunskap leder det till jobb som leder till framgång i det man gör.

Under tiden som jag studerar bygger jag sakta med säkert upp mitt företag. Det tar tid för att lyckas leva helt och hållet på företaget. Men genom att göra ett bra jobb så växer jag sakta men säkert.

Genom nöjda kunder som återkommer så har jag lyckas att börja bygga upp min verksamhet.

Min vision och affärsidé att jag ska vara företaget som ska vara det naturliga valet när det gäller att söka till sig kunskap om hundar och få service och hjälp till sin älskade hund.

Genom att erbjuda tjänster som hundvakt, hundmassör och hundkonsult hjälper jag hundägare i Borås när det gäller hundar.

Just nu på går min utbildningstid och därför erbjuder jag vissa tjänster gratis andra till humana priser som alla hundägare har råd med.

FÖRDJUPAD INFORMATION

Har en stor kärlek till hundar och är ofta ute med hundar på promenad samt förmedlar kontakt mellan hundägare och hundvakter i Borås genom Hundvakt.info

Just nu pågår min hunddagis utbildning för jag ska få en fördjupad kunskap om hundar.

Under 2015 - 2018 pågår min utbildning till hundmassör på Axelsons Animal Massage School i Stockholm. Under min utbildning behöver jag hundar att träna på. Därför erbjuder jag GRATIS hundmassage till dig som bor i Borås under min utbildningstid. Besök Hundmassör.eu för mer info.

Mitt mål att också utbilda mig till hundpsykolog.

Bedriver hemsidan BESTDOG.se med de bästa nyhterna om hundar runt om i världen, för att jag har en sådan passion för hundar och driver också en e-butik

Välkommen till Klintegatan 19 på Sjöbo i Borås, där jag har min showroom för dig och din hund.

ÖPPET NÄR DET PASSAR DIG - VÄLKOMMEN ATT BOKA TID

Besök också mina andra hemsidor:

Plats för samarbetspartner och reklam

ORIFLAME - Beauty store

Vill du också synas här ? Kontakta jouni.wingstrand@bestdog.se