FÖRETAGET JOUNI WINGSTRAND

Ett kreativ och idérik företag - som finns till för dig och din hund

Om mig

Välkommen on Viloud

Jouni Wingstrand, 42 år, Borås.

KLICKA HÄR NEDANFÖR FÖR ATT SE MINA KURSINTYG OCH DIPLOM

diplom-focus-business-school.pdf

utveckla-din-entreprenoriella-formaga-och-na-mal.jpg

discipleship-class-diplom.jpg

psykologi-kursintyg.pdf

tro-och-etik-intyg.jpg

leva-billigt-ma-bra.jpg

barista-utbildning-diplom.jpg

introduktionskurs-i-hundmassage-intyg.pdf

diplom-praktisk-flockhantering-steg-1.odt

intyg-steg-1.jpg

KLICKA PÅ LÄNKEN HÄR NEDANFÖR FÖR ATT LÄSA ARTIKLAR OM MIG I TIDNINGAR

KURERA.se

PRESENTATION

Idag jobbar jag som diplomerad hundvakt, rastar hundar, hundar sover över hos mig eller att jag sover över hos hundägaren med hundarna när hundägaren på semmester, har hand om hundar och ta med på promenad i 15 min, 30 min, 60 minuter eller en hel dag alternativ under en helg.

Lever ett flexibelt varierande liv, ett spännande liv med äventyr med olika hundraser, samlar på mig erfarenhet hur det är att driva eget företag, bokföra, betala skatt, vara ärlig, möten med människor som också gillar hundar, får ett mer socialt och utåtriktat liv, bättre självförtoende, höjer mitt egenvärde och status som människa, vågar mer, ger glädje och tillfredställelse, motion och går ner i vikt.

Hittills ca 40 kg bara genom att promenera med hundar och dela ut reklam, intressen och passion som ger livsinpiration och ger livsglädje samt kunskapstörst, att vara nyfiken och lära mig mer om hundar, en anledning, en vision till att jag finns till.

Jag finns till för dig och din hund.

MIN VISION 2020

Alla har vi drömmar och visioner. Jag har min och du har din. Jag brinner för hundar och genom mitt stora intresse för hundar så är det något jag vill leva på heltid.

Idag bedriver jag företaget på 25 procent och övrig tid går åt att studera. För att lyckas bli framgångsrik inom sitt område behövs det kunskap. Genom utbildning och kunskap leder det till jobb som leder till framgång i det man gör.

Under tiden som jag studerar bygger jag sakta med säkert upp mitt företag. Det tar tid för att lyckas leva helt och hållet på företaget. Men genom att göra ett bra jobb så växer jag sakta men säkert.

Genom nöjda kunder som återkommer så har jag lyckas att börja bygga upp min verksamhet.

Min vision och affärsidé att jag ska vara företaget som ska vara det naturliga valet när det gäller att söka till sig kunskap om hundar och få service och hjälp till sin älskade hund.

Genom att erbjuda tjänster som hundvakt, hundmassör och hundkonsult hjälper jag hundägare i Borås när det gäller hundar.

Just nu på går min utbildningstid och därför erbjuder jag vissa tjänster gratis andra till humana priser som alla hundägare har råd med.

Företaget JOUNI WINGSTRAND prisfilosofi

Som ni märker så har jag humana priser på mina tjänster och produkter. Pengar är endast ett verktyg för att nå sina mål. Det finns så mycket annat i världen som jag värdesätter mer än pengar. Saker och ting som inte går prissättas. Som att ha hälsan i behåll, vänner och kärlek samt min tro.

Därför har jag valt en väg att ha priser som alla har råd med men samtidigt är det viktigt att behålla hög kvalité på produkter och tjänster.

Anledning att jag kan ha prisvärda priser är att eftersom jag jobbar på distans, går ut med hundar i de fria naturen, hembesök och driver företaget hemifrån så har jag inga dyra kostnader för lokaler och kan därför hålla nere priserna.

En annan anledning är också att eftersom jag kan erbjuda tjänster för företag så jobbar jag med flera företag samtidigt och därför behöver jag inte ha ett högt pris för varje företag utan det är principen många bäckar små ...

Nöjda kunder som betalar samma dag som de får faktura gör detta möjligt.

Visste du att jag också bedriver en e-butik med hundartiklar och möjlighet att boka in visningar ?

Välkommen att kontakta mig.

FÖRDJUPAD INFORMATION

Har en stor kärlek till hundar och är ofta ute med hundar på promenad samt förmedlar kontakt mellan hundägare och hundvakter i Borås genom Hundvakt.info

Just nu pågår min hunddagis utbildning för jag ska få en fördjupad kunskap om hundar.

Under 2015 - 2018 pågår min utbildning till hundmassör på Axelsons Animal Massage School i Stockholm. Under min utbildning behöver jag hundar att träna på. Därför erbjuder jag GRATIS hundmassage till dig som bor i Borås under min utbildningstid. Besök Hundmassör.eu för mer info.

Under 2017 är mitt mål att utbilda mig till hundpsykolog.

Bedriver hemsidan BESTDOG.se för att jag har en sådan passion för hundar och på den här hemsidan finns en e-butik och du också välkommen hem till mig på Klintegatan 19 på Sjöbo i Borås, där jag har min showroom för dig och din hund.

Öppet: Lördagar Kl. 15.00 - 17.00 BOKA TID FÖR ÖVRIG TID

Jag gillar att lyssna på medmänniskor och finns till för dig som behöver någon att prata med, önskar förbön eller har frågor om kristen tro.

Därför startade jag ENVÄN.nu som idag är en telefonjour för dig som behöver någon att prata med, önskar förbön eller har frågor om kristen tro.

Mer info besök ENVÄN.nu

Är oberoende konsulent för Oriflame, Pedagogförlaget och Zinzino.

Har jobbat inom Network Marketing, telemarketing, försäljning, reklam och marknadsföring under många år.

Gillar att skapa proffsiga och lönsamma hemsidor.

Trivs med att träffa nya människor och är aktiv på sociala medier.

Gillar att promenerar regelbundet på Söndagar i Borås Djurpark och ger dig möjlighet att samla poäng till fina premier är träffa nya vänner samt ger dig möjligheten att följa med oss på våran promenader i Djurparken.

Besök min hemsida DjurparksPromenad.se för mer info.

Gillar att tjäna extra pengar på internet och på betalda undersökningar samt tipsa om Gratiserbjudande, rabatter och annat skoj.

Det gäller ta vara på livet

och skapa de rätta förutsättningarna för att bli framgångsrik.

Bedriver idag olika hemsidor / blogg / projekt på internet som egen företagare med F-skatt och är momsregistrerad.

 

KLICKA PÅ PLAY HÄR NEDANFÖR

Ovanför är en test video som jag har gjort under min utbildning inom videoredigering.

Besök också mina andra hemsidor:

Som tack att du tog dig tid att läsa mer om mig och att du delar sidan, får du 100 kr rabatt på ovanstående hemsidor som jag bedriver.

Uppge värdekod 1010.

Klicka här för att komma i kontakt med mig

Nu har du möjligheten att läsa mer om olika tjänster som erbjuds och boka tid enkelt & bekvämt online

PLATS FÖR SAMARBETSPARTNER OCH ANNONSER

Vill du också synas här ? Kontakta jouni.wingstrand@bestdog.se

GOOGLE ANNONS