FÖRETAGET JOUNI WINGSTRAND

Ett kreativ och idérik företag - som finns till för dig och din hund

Starta Eget rådgivning för dig som funderar att starta eget inom hundbranschen

JAG VÄNDER MIG I FÖRSTA HAND TILL DE SOM VILL STARTA EGET INOM HUND - MEN ÄVEN ANDRA KAN HÖRA AV SIG SÅ KAN VI KOLLA OM JAG KAN HJÄLPA TILL

Har du ett stort intresse för hundar och vill börja tjäna pengar på din idé inom hundbranschen ?

- Då har du kommit rätt.

Men först och främst vill jag markera om du endast är ute efter att tjäna pengar och INTE har kärlek till hundar, så kan du lämna sidan.

För den här sidan är till för dig som älskar hundar, för jag anser att det är viktigt att vara ödmjuk när man arbetar med hundar och alltid på ett sätt där hundens välmående, fysiskt och psykiskt är i fokus och där kommunikationen mellan hunden och människan är en av byggstenarna för att uppnå ett gott resultat.

Om du älskar hundar och sätter hundens välmående först, så finns jag till för uppmuntra, inspirera och motivera dig att våga ha idéer, drömmar, visioner och vara mer kreativ för att starta eget inom hundbranschen.

Jag har stor erfarenhet och är expert på kreativ tänkande och efter min rådgivning är du väl förberedd våga ta steget och förverkliga dina idéer, drömmar och visioner

Genom min erfarenhet som egenföretagare inom hundbranschen och den kontaktnät som jag genom åren har byggt upp, så är det en fördel för dig att kontakta mig och boka in en tid för starta eget rådgivning, om du vill förverkliga din dröm att driva eget och leva på ditt intresse för hundar.

Jag kan tipsa, ge inspiration och idéer så du utvecklas och bli framgångsrik med ditt företag inom hundbranschen.

Välkommen att boka tid 15 minuter starta eget konsultation, där jag aktiv lyssnar och agerar som bollplank och ger objektiv och konfidentiell rådgivning om din idé, dröm och vision.

Jag erbjuder 15 minuter starta eget konsultation via telefon helt kostnadsfritt.

Du har möjligheten att få hjälp med reklam, marknadsföring och försäljning samt svar och tips på frågor som handlar om ditt företagande.

Du får 15 minuter rådgivning, sedan kan du själv bestämma om du vill fortsätta vårt samarbete och beställa tjänsten från JouniWingstrand.se.

Om du har en idé på ett projekt, hemsida eller ett företag kan jag hjälpa dig att komma igång och tjäna pengar på din idé.

Den viktigaste grundstenen för min verksamhet är god kundvård och det kan jag erbjuda genom att ha en nära dialog med med dig från första kontakt.

En bra dialog är den självklara förutsättningen för att jag ska kunna hjälpa dig fram till den helhetslösning som är optimal för just din idé.

Jag erbjuder fullständig support till mina kunder.

Som kund kan du få snabb och professionell rådgivning om ditt projekt för att lyckas och bli framgångsrikt.

Jag kan inte garantera dig framgång, men kan leda dig till information och kunskap samt bolla med idéer och bidra med min erfarenhet som kan hjälpa dig att bli framgångsrik.

Jag finns till för dig som en bollplank och bollar idéer med dig och ge dig de rätta förutsättningarna och kunskap för att bli framgångsrik med ditt projekt /företag /hemsida.

Boka tid för ett kreativ 15 minuter starta eget rådgivning helt kostnadsfritt.

RING / SMS:a 0739-45 49 07 eller skriv ditt namn och mobilnummer så hör vi av oss och bokar tid.

Skapad med SurveyMesh

Avboka senast 2 timmar innan om du har fått förhinder.

Vill du ha hjälp att starta upp och bedriva ett projekt/företag ?

Om du vill ha hjälp att starta och bedriva ett projekt / företag, så hjälper dig för

endast 295 kr / månaden inkl. moms.

Pris från 295 kr per månad, prova en månad helt gratis.

Om du har värdekod betalar du endast 195 kr första månaden efter din gratismånad . Sedan 295 kr så länge du själv vill.

Ingen bindningstid - NÖJD KUND GARANTI -

pengarna tillbaka om du inte är nöjd inom 1 månad

I priset ingår en egen hemsida utan extra kostnad.

JAG VÄNDER MIG I FÖRSTA HAND TILL DE SOM VILL STARTA EGET INOM HUND - MEN ÄVEN ANDRA KAN HÖRA AV SIG SÅ KAN VI KOLLA OM JAG KAN HJÄLPA TILL

TACK FÖR ATT DU DELAR MED DIG AV DEN HÄR MÖJLIGHETEN TILL ANDRA